Geboren uit vriendschap

gedreven door theater!

Theater Plankgas!

R

Reserveer uw tickets

A

Abonnement

 
Image

Wie is Theater 'Plankgas'!

Plankgas vzw is een vereniging die is opgestart in 2016, startende vanuit negen vrienden die allen jarenlange ervaring hebben in het amateurtoneel. We kwamen regelmatig samen om de vriendschap te vieren. De goesting om op de planken te staan en samen aan iets moois te beginnen, deed ons dromen over een eigen vereniging.

Wat zijn we dan ook blij dat we Theater Plankgas boven de doopvont hebben kunnen houden. We trachten het plezier dat wij hebben door op de planken te staan over te dragen aan ons publiek. Plezier beleven en gezellig samen zijn dragen we hoog in ons vaandel, we willen ons daarom inzetten om elke keer een totaal beleving te creëren in onze stukken.

Kriebelt het bij jou ook van theatergoesting?
Dan ben je alvast welkom om te komen kijken, te komen meedoen,… kortom om mee Plankgas te geven! Ondertussen telt onze vereniging al bijna 50 leden en er kunnen er nog altijd bij!

Image

Volgende productie: De laatste kans

Omwille van gezondheidsproblemen van één van onze spelers, zullen we "De laatste kans" van Jeroen Maes in een regie van Joris Stesses, uitstellen tot half april. Spelen voor u: Leen Dams, Siebe Dierckx, Sanne Leenders, Karine Swerts en Kris Vervoort.
De voorstellingen gaan door op 25 - 26 - 27 - 30 april - 1 - 3 - 4 - 16 - 17 - 18 mei telkens om 20 u en op 5 mei om 14u30.

Contacteer ons

VZW Theater Plankgas
Paterstraat 135
2300 Turnhout
info@theaterplankgas.be

Waar spelen wij

Plankgas Theater
Koningin Elisabethlei 86
2300 Turnhout

Parking

Langs het kanaal achter ons lokaal
NIET bij Miraneau!

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en acties.