Volgende productie:

Volgende vraag geschiedenis

VOLGENDE VRAAG GESCHIEDENIS

Quizploeg ‘De mannen van Renée’ speelt bijna ieder weekend mee met een zaalquiz. Ondanks de grote ambities van Renée, de strenge ploegkapitein, hebben ze nog nooit écht gewonnen, al waren ze soms dichtbij.
Vanavond, tijdens de Vergewisquiz, wordt het anders, gelooft Renée. Maar dan meldt Flip af, normaal een van de sterkhouders van de ploeg.
Een onbekende vrouw neemt -zeer tegen de zin van Renée- de vrijgekomen plaats in.
Johnny, een vaste ploegmaat, lijkt vandaag meer flauwe moppen te kennen dan antwoorden en de sullige Maarten twijfelt aan de antwoorden die hij zelf geeft. Alsof dat nog niet erg genoeg is, kan Renée bijna geen enkele geschiedenisvraag beantwoorden, normaal toch haar specialiteit. De nederlaag lijkt compleet. Of toch niet? Met een beetje teamspirit vinden ‘De mannen van Renée een nieuw elan.

Benieuwd hoe dat afloopt? Kom mee quizzen en u krijgt alle antwoorden!

‘Volgende vraag geschiedenis’ is een geestig verhaal, waar tussen de humor soms ook een flard verdriet doorschemert, van eenzaamheid, of de hunkering naar erkenning.
Kom mee genieten van deze spannende en onderhoudende quiz. De weetjes krijgt u er gratis bij. En er valt nog iets te winnen…

 

Wij spelen op 10 - 11 - 12 - 16 - 18 - 19 oktober om 20u00.

Op 19 oktober spelen we ook om 14u30.

Reserveren kan vanaf 16 september 2019

Blijf op de hoogte!

Contactinfo

VZW theater Plankgas
Deken Adamsstraat 32
2300 Turnhout

info@theaterplankgas.be

Waar spelen wij?

Zaal Piramime
Hendrik Consciencestraat 17
2300 Turnhout

Dichtstbijzijnde parking:

Parking Muylenberg
Druivenstraat 15
2300 Turnhout

Volg ons: